Istanbul restaurang göteborg

Lilla Istanbul – I Backaplan Göteborg

Lilla Istanbul på Backaplan i Göteborg är en av få restauranger som tillagar maten i en vedgrill. Kom in och smaka på mat från mellanöstern!

Restaurang Lilla istanbul | Gothenburg – Facebook

FREDAG LUNCH 1. KOLGRILLAD OXFILÉSPETT SERVERAS MED RÅSTEKT POTATIS SAMT TZATZIKI SÅS 2. KOLGRILLAD LAX SERVERAS MED RIS SAMT DIPPSÅS

RESTAURANG LILLA ISTANBUL, Göteborg – Omdömen om …

RESTAURANG LILLA ISTANBUL, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restaurang Lilla Istanbul, Göteborg: Se 56 objektiva omdömen av Restaurang Lilla Istanbul, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer279 av …

Restaurang Lilla Istanbul, Göteborg: Se 56 objektiva omdömen av Restaurang Lilla Istanbul, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer279 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Lilla-Istanbul (@lillaistanbul.se) • Instagram photos and videos

Autentisk turkisk restaurang på Hisingen. Färgfabriksgatan 1 417 24 Göteborg. www.lilla-istanbul.se. Öne Çıkanlar’s profile picture. Öne Çıkanlar.

Pin på Gøteborg – Pinterest

Pin på Gøteborg

Lilla Istanbul på Backaplan i Göteborg är en av få restauranger som tillagar maten i en vedgrill. Kom in och smaka på mat från mellanöstern!

2020-feb-18 – Lilla Istanbul på Backaplan i Göteborg är en av få restauranger som tillagar maten i en vedgrill. Kom in och smaka på mat från mellanöstern!

Restaurang Lilla istanbul « RESTAURANGTOPPEN.SE

20 recensioner av Restaurang Lilla istanbul: “Beställde mixed grill och … Göteborg. Telefon: 031224566. Websida: lilla-istanbul.se ⇒. Öppettider:.

Boka ett bord hos Restaurang Lilla Istanbul – resOS

Restaurant Booking, Takeaway & Shop

29 aug. 2022 — Precis vid Backaplan ligger Lilla Istanbul, som är en autentisk renodlad turkisk restaurang. Här serveras rätter direkt från kolgrillen, …

Lilla Istanbul – Turkisk restaurang – Göteborg – Thatsup

Lilla Istanbul – Turkisk restaurang – Hisingen, Göteborg

Precis vid Backaplan ligger Lilla Istanbul, som är en autentisk renodlad turkisk restaurang. Här serveras rätter direkt från kolgrillen, såväl med kött som med vegetariska alternativ. Här finns även en omtyckt uteservering och restaurangen erbjuder dess…

Keywords: istanbul restaurang göteborg, restaurang lilla istanbul, restaurang istanbul göteborg