Plankan restaurang

Plankan restaurang – 2kök

Varmt välkommen! Hitta till Restaurang Plankan. Haraholmsvägen 524, 941 43 Piteå. Kontakt: plankan@2kok.se. Tfn 0911 – 21 26 60. Här finner …

nya-plankan

NYA PLANKAN | nya-plankan

Det skall finnas något för alla och vi tycker det är spännande att blanda traditionella klassiker med det vi brukar ha här på Plankan.

MENY | nya-plankan

Plankans burgare | 199. med baconjam, ost, pommes & aioli. ​. Entrécôte | 229 med potatisgratäng, rödvinssås, bearnaisesås & primörer.

Plankan Restaurang lunch Piteå

Plankan Restaurang lunch Piteå | Mat och Mat

Restaurang Plankan har plats för ca 150 gäster och är öppen för alla – vare sig du jobbar på Lindbäcks, bor i närheten eller är här på besök.

– Riktigt god mat lagas alltid från grunden –I samarbete med Lindbäcks bygger vi även din lunch på Restaurang Plankan i Lindbäcks produktionsanläggning på Haraholmen. Restaurang Plankan har plats för ca 150 gäster och är öppen för alla – vare sig du jobbar på Lindbäcks, bor i närheten eller är här på besök. I vanlig Lindbäcksanda lagar vi maten från grunden – med fokus på bra råvaror. Vällagad husmanskost, tillagad från grunden och serverad i en inbjudande miljö. Vi har öppet vardagar mellan kl. 10. 45 -13. 00. Varmt välkommen!

Plankan

Maten på Plankan serveras i samarbete med Två kök. Kontakt: plankan@2kok.se 0911-21 26 60. Adress: Haraholmsvägen 524, 941 43 Piteå.

Just another WordPress site

Nya Plankan Restaurang & Bar | Gothenburg – Facebook

Nya Plankan Restaurang & Bar, Göteborg. 1 068 gillar · 12 pratar om detta · 5 450 har varit här. http://nyaplankan.se/

Plankan- Restaurang- Pizzeria | Svärdsjö – Facebook

Plankan- Restaurang- Pizzeria, Svärdsjö. 598 likes · 346 were here. Pizza place.

PLANKAN KÖK & BAR, Göteborg – Omdömen om restauranger

PLANKAN KÖK & BAR, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Trevlig restaurang med bra mat. Åt plankstek och plankan fiskgratäng. Plankstek med oxfilé var mycket bra, även plankan fiskgratäng var bra.

Plankan Kök & Bar, Göteborg: Se 56 objektiva omdömen av Plankan Kök & Bar, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer222 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Plankan Restaurang (@plankanrestaurang) • Instagram …

94 Followers, 1 Following, 17 Posts – See Instagram photos and videos from Plankan Restaurang (@plankanrestaurang)

Plankan Restaurang & Pizzeria i Svärdsjö på Turistkanalen.se

Plankan Restaurang & Pizzeria i Svärdsjö. Till hemsida. Hanterar du det här företaget? Visa mer genom att uppgradera till presentation.

Keywords: plankan restaurang