Restaurang 53 gamla stan

Italiensk restaurang i Stockholm | No53 i Gamla Stan

Kornhamstorg No 53 är en gastropub beläget i gamla stan och är en självklar mötesplats för en eftermiddagsdrink eller för att tillbringa middagen med din familj …

En Bästa italiensk restaurang i stan! Lunch, à la carte och pizza med dryck, restaurang med en lugn och vacker miljö som serverar italiensk mat i Gamla Stan

Kornhamnstorg no.53 · Restaurang i Gamla Stan

Plats och kontaktuppgifter. Kornhamnstorg 53, Stockholm 11127 Sverige. Gamla stan och Riddarholmen.

Kornhamnstorg No 53 – Restauranger i Stockholm – Tripadvisor

KORNHAMNSTORG NO 53, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Super härlig restaurang, med mycket god italienskt mat, jätte trevlig personal. Både jag och min kille va jätte nöjd med vårat kväll! Vi kommer definitivt komma …

Kornhamnstorg No 53, Stockholm: Se 176 objektiva omdömen av Kornhamnstorg No 53, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer450 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Kornhamnstorg No.53 i Stockholm – Restaurangens … – TheFork

Sedan 2014 huserar Kornhamnstorg No53 på adressen med samma namn, mitt i Gamla stan. Här kan man ta en drink eller samla ihop vänner och familj och äta lunch, …

Kornhamnstorg No 53 – Italiensk restaurang – Stockholm

Gustavia Office är ett kontorshotell i Gamla stan. … I samma fastighet finns restaurang No53 som rekommenderas för god lunch mm.

Kornhamnstorg 53 – Gamla stan , Stockholm – Objektvision

Kornhamnstorg 53, Gamla stan Stockholm. Ledig lokal

Restaurang Kornhamnstorg no 53 … Kornhamnstorg 53. Gamla Stan … Dogs are allowed in the lower part of the restaurant where the bar also is located.

Välkomna till Kontorshotell Gustavia Office. Vi erbjuder olika storlek på kontor, samt fina möteslokaler för allmänhet och hyresgäster. Välkommen!

Restaurang Kornhamnstorg no 53 – Bring the dog

Tamedhunden guiden

21 jan. 2022 — no53an. Kornhamstorg No 53 är en gastropub beläget i gamla stan och är en självklar mötesplats för en eftermiddagsdrink eller … more.

tamedhunden – guiden till de hundvänligaste ställena! För dig som vill upptäcka, utforska och besöka kaféerna, restaurangerna, pubarna, barerna, hotellen och boendena som välkomnar gäster med hundar oavsett väder in i lokalerna.

Kornhamstorg No 53 är en gastropub beläget i gamla stan och …

Keywords: restaurang 53 gamla stan