Systembolaget asiatisk mat

Matcha dryck till thailändsk mat – våra tips – Systembolaget

Matcha dryck till thailändsk mat – våra tips | Systembolaget

Om du vill lyfta fram de aromatiska inslagen i maten kan ett vin av druvan pinot gris eller gewürztraminer fungera bra. De här vinerna har ofta lite avrundad …

När du väljer dryck till thailändsk mat kommer heta kryddor, sötma och umami påverka ditt val. Här får du tips om drycker som passar till det thailändska köket.

Dryck till japansk mat – tips och inspiration – Systembolaget

Dryck till japansk mat – tips och inspiration | Systembolaget

Japansk mat och öl. Många japanska rätter har ofta tydlig sälta och umamiton från japansk soja och ibland lite pepparotshetta från wasabi.

När du väljer dryck till japansk mat får både den tydliga sältan och umamin styra ditt val. Lär dig mer om hur du får till en bra matchning här på vår hemsida.

Matcha dryck till kinesisk mat – tips och råd – Systembolaget

Matcha dryck till kinesisk mat – tips och råd | Systembolaget

Från kantonesisk elegans till hetta i Szechuan – köket i Kina har många olika uttryck. Här lär vi dig kombinera dryck till kinesisk mat för bästa matchning.

Dryck till koreansk mat – bästa matchningarna – Systembolaget

Dryck till koreansk mat – bästa matchningarna | Systembolaget

Öl, vin eller te – vilken dryck till koreansk mat passar bäst? Här får du tips om matchande kombinationer som på ett bra sätt möter kökets hetta och syra.

Bra vin till asiatisk mat – 9 vin som passar kanon till mat …

Bra vin till asiatisk mat – 9 vin som passar kanon till mat från Asien | Vinomondo

6 feb. 2018 — Med det sagt ska det inte vara komplexa viner, inte dominerande, utan mer lätta viner som passar perfekt till de starka asiatiska rätterna.

Utmärkta vintips till asiatisk mat – Vinjournalen.se

Experten tipsar: Utmärkta vintips till asiatisk mat – Vinjournalen.se

26 jan. 2022 — Önskar du trots allt dricka rött vin – håll utkik i kategorin ”mjukt & bärigt” på Systembolaget. Återigen är tanninrika och därmed sträva viner …

Starka smaker, chili och curry, såser som koriander och satay och gott, gott gott! Men vad dricker man till det, behövs några vintips till asiatisk mat,

Välj rätt dryck till asiatisk mat – Enjoy Wine & Spirits

Systembolaget nr: 5296701. Se om drycken finns på ditt Systembolag Spara i lista … YOKO är en serie av vin och dryck som ska passa till asiatisk mat.

Att para dryck till asiatisk mat  är inte alltid lätt. Här tipsar vi om hur du kan tänka för att hitta rätt dryck till olika kök och smaker.

YOKO Riesling

YOKO Riesling har en intensiv doft med inslag av apelsinblom, lime, honungsmelon, tropisk frukt, och ett stråk av kryddor. Smaken är fruktig med en liten fruktsötma som balanseras på bästa sätt med den friska syran. Vinet har en bra smaklängd och det finns toner av både melon, lime, mineral och en fläkt av blommor.

Vin till Toast Skagen: 3 vintips med Riesling och recept

Vin till Toast Skagen: 3 vintips med Riesling och recept – Vinbetyget

Alla älskar Toast Skagen. Men vilka viner passar? Vinet ska matcha smak av räkor, dill och löjrom. Se receptet på Toast Skagen och goda vintips!

Keywords: systembolaget asiatisk mat